Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pár připomínek:

1. Krkovice patří k zbytečně drahým vepřovým masům (pro oblibu grilování), což v klobásách nezhodnotíte. Přitom se nejvíc zmenší tepelnou úpravou. Výhodněji vyjde plec, je-li málo tučná lze doplnit hřbetním sádlem, lalokem, bůčkem.
2. Hovězí maso je sice v klobásách přínosem, ale není nutné. Při dnešních cenách hovězího udělá libové vepřové stejnou službu.
3. Řádné propracování spojky je na místě. Rychloběžný mixér ale není nejlepší stroj. Dokáže rozbít strukturu masa a taky ho zahřívá. Umletí vychlazeného masa na jemné šajbě považuji za lepší.
4. Každá lžička má jinou velikost, tvar a může být jinak vrchovatá. U koření je to vcelku jedno, ale sůl bych raději odvážil.
5. Udit klobásy ze 4 kil masa (a to se nemalá část hmotnosti ztratí) se vyplatí jen když to děláte pro radost.
6. Používáte-li rychlosůl, je třídenní výroba zbytečně dlouhá.  Stačí pomlet, zamíchat, naplnit a nechat odvěsit přes noc.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika