Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

jednoznačně plyn. Mám tenhle co na něj odkazujete, třetím rokem a neměnil bych. Dokoupil jsem litinový tál a dělám na tom i palačinky, lívance, volská oka, atd... Na grilu je díky poklopu a rozdělení hořáků možno i péct jako v troubě, pekl jsem i kachnu, vepřové pečeně, roastbeefy, dokonce chleba atd...

letos po zimě nejde to zapalování, ale snad bude stačit jen vyčistit, jinak vše ok, tam snad není co by se rozbilo... lze to celé rozebrat a vyčistit, není problém

jo, a nekupujte si tu hezkou bombu na plyn originál Weber, je to nesmysl, pak musíte měnit jen u nich za drahý plyn jinak na pumpě výměnou samozřejmě dostanete vždy už jenom nějakou obouchanou a tu hezkou už nikdy... a to se nevyplatí, je to na bombě o několik SET korun předraženo

jinak ta velká bomba mi plná vydrží tak měsíc a to griluji skoro DENNĚ

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika