Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pod litinovou deskou se také netopí dřevěným uhlím, to by jste na vysoké hovězí steaky medium čekal dlouho

Je to o tom jaké maso grilujete. Vidím, že drůbež a ryby. To je na teplotu nenáročné maso. Tím, vůbec neodsuzuju Váš systém, naopak, je to dobrý nápad jak se zbavit karcinogenů spálených v ohni.

Grilujete vysoké steaky medium rare nebo medium? V podstatě sklo používáte pouze jako deflektor a pro lepší rozvod tepla. Kontakt mezi sklem a litinovým roštěm nebude dokonalý a v konečné fázi jste opět na litinovém roštu :-). Tedy mi vychází, že litinový tál s vroubky je vlastně ve vašem případě 2v1. Litinová deska dle foto mě vyšla na 1500+pošta.

Jinak, ale zajímavý nápad, jak je sklo silné? Jak ho čistíte? Osobně bych ho zkusil na zeleninu. Když máme oslavu, tak se tál s masem nezastaví.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika