Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Souhlasím s vámi.já tedy dříví nikdy nemáčel, ani nepoužíval piliny, protože jsem neudil studeným kouřem.Žádný komín jsem nikdy neměl.Kouř šel vždy škvírama v horní dřevěné desce.Prvních dvacet let jsem měl zděnou, náhon vždy metr.Nechápu jak někdo může udělat 2m dlouhý.Na co?Pak mě zarazilo, že vytopit udírnu, aby se klobásy tak zvaně nepochcaly je teplota 60 stupňů?Není to málo? Pak jsem udělal asi po 10ti leté pauze na jiném místě dřevěnou na cihelném soklu. A taky přesto že žena v té staré uměla topit, tak klobásy v té nové byly prvně černé jak píšete.Na chuť byly dobré.Závěr-chce to zkoušet.Na 70st.,dobu 3-4hodiny.Do plechovek když se dělaly nebo skla jen hodinku.To stačilo.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika