Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tisy mam ve volne pude. Nemam po ruce fotografii, tak to snad popisu srozumitelne:

  V rohu terasy (zamkova dlazba) je zahradni gril/krb. Okolo nej jsou vysazene tisy, ktere tvori jakousi stenu (tedy zatim ne, ale jednou snad budou). Bohuzel se to spatne udrzuje, okolo je travnik a neni tam jasna hranice. Proto jsem na kraje chtel dat "kvetinace" (rozmer 500x500x250 nebo x500), kterymi bych ohradil ty tisy a udelal tam jeste kontrastni /zlute/ zakonceni. Kvetinace by jen jasne urcovaly konec, takze by to bylo lepe udrzitelne. A navic kocky by tam nemocily, nektere thuje mi od nich hnednou.

Co do takovych kvetinacu tedy dat, aby to melo dejme tomu 1,5-2m a bylo hezke? Co takova Thuja orientalis 'Aurea nana' ?

Jak hluboke koreny ten cyprisek nebo thuja udelaji, vzdyt 25 ci 50cm hloubky by mohly koreny mit...? Uz jsem se jednou na foru ptal, ale nemam odpoved'. To same by mne zajimalo i u jalovce skalniho - skyrocketu - jak vypada jejich korenovy system.

Diky,

Martin

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika