Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Golden, Goldspur, Zvonkové, Průsvitné letní, někde možná Banánové zimní. s přimhouřeným okem James Grieve.Smiřické, Ananasová, Krasokvět, Grimesovo, Croncelské aj.- se už neprodávaly.

Ďakujem za odpoveď pan Vysloužil, bola niektorá z týchto jabloní ktoré ste vymenovali jesenná odroda dozrievajúca v druhej polovici 9 mesiaca? Mal som vtedy jednu žltú odrodu ktorej názov si už nepamätám.Jablká samé opadli zo stromu už v druhej polovici 9 mesiaca a boli hneď jedlé.Mal som však iba jednu úrodu asi 4 plody pretože pravdepodobne hryzci nasledujúcu zimu podhrýzli korene a stromček sa už v roku 1990 na jar neprebudil.Bola to jabloň pravdepodobne na slabo rastúcej podnoži zasadená na jeseň roku 1986 ktorá rodila už v roku 1989.Stromček bol malý mal výšku asi 150 cm.Pozeral som rôzne odrody na internete vychádza mi by že to mohol byť aj Denár ale neviem či sa už vtedy predával.Jablká boli sladké podobnej chuti ako Golden.Nadmorskú výšku mám 305 m.n.m.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika