Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Také se snažím stříkat co nejméně. Broskev je nutná kvůli kadeřavosti, meruňka kvůli monilii, švestky kvůli červivosti a hrušeň kvůli rzi. U jabloní záleží na odrůdě.

Moje postřiky vypadají takhle : broskev - na podzim 1x Kuprikol (používá se i v bio kulturách), 2x zjara (Kuprikol, Syllit). Meruňka - podle druhu přípravku 1x cca v době kvetení. Švestky, ryngle - v době, kdy opadá 75-80% květních lístků 1x Zolone ap.(proti pilatce). Třešeň nestříkám, červíky před zavařováním odstraním ponořením plodů na chvíli do slané vody. Hrušně proti rzi stříkat musím, v okolí jsou jalovce. Takže 1x těsně před květem a 1x těsně po odkvětu Delan, Dithane. Jabloně, které nejsou rezistentní proti strupovitosti, 1x Syllitem většinou až po odkvětu (mělo by se ještě těsně před květem). Proti červivosti hrušně ani jabloně nestříkám. Z ostatních plodících rostlin angrešt 1x před květem a 1x po odkvětu proti am.padlí Discus.           Lída

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika