Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Já jen přidám, že hruškové aróma je dost těkavé, doporučuje se proto pálit hned po skončení kvašení nebo jestě ne úplně dokvašený kvas, přirozeně jen trochu. Na rozdíl třeba od kvasu ze švestek domácích a podobných plodů, tam je dobré počkat na dokvašení a i potom nechat kvas nějakou dobu uležet.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika