Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Postupné přidávání ovoce  samo od sebe kvasu ani kořalce nijak neubližuje. Při této technologii je jen udáváno vyšší riziko octového, propionového  a mléčného kvašení. Pokud se podaří udržet správné tempo alkoholové kvašení  - optimální teplota na severu budovy, dobré kvasinky, těsnící kvasná nádoba, zralé, čisté a ponořené ovoce - může být výsledný produkt kvalitní.
   O směsích ovoce platí to stejné jako o ostatním ovoci. Je-li kvas udělán a ošetřen dobře, může být  pálenka lepší než samotné, ale zoctovatělé Williamsky , plesnivé  Vlašky či shnilé Velkopavlovické.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika