Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Václavky jsou výborné houby.Ale je fakt, že jsou trochu jedovaré.Musí se dýl dusit: Já je nakrájím na drobno, malinko podleju vodou a dusím tak dlouho, dokud nejsou měkké.Potom nechám vychladnout a dám do vaniček do mrazáku.V zimě jsou výborné na smaženici, nebo pod maso, ale opět se vaří dlouho i s masem.Dělám to tak už spoustu let a zatím u nás neměl nikdo onen problém.Ale je možné, že máte alergii.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika