Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

asi tady není ta pravá parketa pro mykologickou diskusi. Obecně ty časy platí pro směs hřibovitých a mohou být i jiné, ale...

Prostě, pokud chce někdo nějakým způsobem sbírat a konzumovat houby, musí znát mnoho věcí s tím souvisejících. Tady byl dotaz, jak poznat kdy je houba pouze orosená a kdy v ní už nastaly změny způsobené zapařením. Nebo kdy je houba poprvé zmrzlá a kdy je zmrzlá opakovaně. Stejně nejlepší je vypravit se na procházku se zkušeným mykologem... a nediskutovat to na anonymním fóru, kde nemůže nikdo předvést, jaké je to na omak a jaké je to podle vůně,...

SfK

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika