Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

A vy jste někdy konzumoval houby syrové? tedy vyjma některých žampionů?

Ne, nevytváří se tam patogeny, jen se některé látky přemění na takové, které by mohly způsobit zdravotní obtíže spojené s horší stravitelností apod. Dodržet ty časy není zase tak problematické - pokud dám houby pod maso, tak i kuřecí plátek se dusí minimálně 30 minut, hovězí klidně i 90 ... Je lepší si pochutnat, než mít nechutnou "minutku".

Do salátů je pak leší dávat houby sterilované ve slaném či sladkokyselém nálevu, neý houby mražené (a pak orestované).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika