Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

toš rakytníkové víno jsem zkoušel loni... podobný recept. po bouřlivém kvašení bylo velmi dobré "šáňo" (asi nejlepší co jsem kdy pil... a to fakt nekecám :))  ...ovšem po vykvašení už chuť nebyla tak dobrá, letos zkusím víno kvasit bez pecek a šupek a uvidím co z toho bude, možná zkusím jen to výborné šáňo.  Opravdu to stálo za to. Dále stojí za zmínku i výborný likér který je popsán o pár řádků výše, já takto nakládal celé plody do slivovice s trochou svařeného cukru a výsledek byl velmi moravský.

a toho co psal že rakytník je pouze modní novinka si nevšímejte :D :D Achjo :D :D 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika