Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý večer,

zakoupili jsme dům se zahradou, na které je pár ovocných stromů či stromků a několik keříků rybízu. Vše uvedené nebylo nikdy chemicky ošetřeno a každý jednotlivý kus je něčím nemocný. Např. vzrostlá jabloň trpí asi rakovinou, byla hojně obsypána zdeformovanými a hnijícími plody, loupe se jí kůra. Všechny rybízy a třešeň trpí asi nějakou plísní či Antraknózou rybízu - v plné sezóně opadaly všechny listy. V menší míře je trochu podobně napadena i vedle stojící velmi chutná jabloň. Ve skleníku roste vzrostlé víno, taky plesnivé - i vše ostatní ve skleníků chytlo okamžitě plíseň. Na broskvoni kadeřavost, na jahodách šedá hniloba. Na lísce nosatec lískový. Na hrušni rez hrušňová. A abych nezapomněla - mšice a mravenci v přebujelém množství.

Velice ráda bych se letos pokusila o vyléčení, diagnostikovala jsem dle internetového popisu a obrázků. Vzhledem k tomu, že nemám žádné zkušenosti, ráda bych poprosila o rady kdy, jak a čím ošetřit.

PS: postřikovací nádobu již mám :)

Díky

Blanci

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika