Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Také souhlasím s tím, že pro vlašák představuje nová doba učiněný jed. Naštěstí jsem našel na netu recept na ten  "československý socialistický" na kterém jsem vyrostl a tak jednou-dvakrát do roka se pouštím do jeho přípravy, když mě jak se říká "honí chutě". Pro ty které to zajímá, odkaz je zde.

A ještě jedna poznámka ke Keřkovským rohlíčkům. Se značnou nedůvěrou jsem kupoval před léty jejich předraženou tkzv.  ozdravenou sadbu, samozřejmě i s příslušným certifikátem. V prodejně totiž měli poslední dva dvoukilové síťované pytlíky a v obou byly bez přehánění brambůrky o velikosti vánočních vanilkových rohlíčků. Nakonec ale zvítězila moje zvědavost a touha zkusit to. Teď jsem vlastně rád, že je mám.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika