Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

s čím menším tlakem a průtokem závlaha pracuje, tím menší náklady na jednotku dodané vody potřebuje. Tedy kapková závlaha se vypíná v období přirozených srážek a v době, kdy náklady na získání vody jsou vyšší. Pokud je voda z vodovodu nebo akumulace (nezávislá na tarifu) provozuje se 24 hodin denně. Pokud je čerpadlo blokováno sjednaným tarifem dodávky NT/VT elektřiny, pak je nejvhodnější volit tarifní program s dlouhou dobou NT.

U jahod pokládáte závlahu jednou na celé 3 roky. U brambor je dobré ji před každám nahrnováním svinout a po nhrnovíní natáhnout. Je otázka, jestli se to při takto časté manipulaci vyplatí umísťovat přesně ke každé rostlině kapkovač, nebo jich mít polovinu (v každé řadě ale jeden pro dvě rostliny) či čtvrtinu. Jsou to selské počty a ekonomická úvaha. Ale pokud má kapkovaše co při daném tlaku dají takové množství že je zalito za méně než 3 hodiny, je lepší než kupovat jiné rozmístit je tak, aby denní dávku dávali za dobu delší než 8 hodin.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika