Hokkaido - recepty, mrazenie, konzervovanie



deerslayer - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (489) - 84.120 (?) 
4.3.2012 12:11, zobrazeno: 13452x

Celá naša rodina Hokkaido miluje, ale žiaľ, január tekvičky v zdraví neprežijú. A preto uvítam všetky rady, ako ho uchovať, či už mrazením alebo sterilizáciou. A prirodzene-recepty.

Skúsili ste už dať Hokkaido na plech (papier na pečenie pod tekvičku), nakrájané na mesiačiky, potreté medom a posypané škoricou?

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   
host - 87.0 (?), 6.10.2018 12:35

Každý rok hokaida pokrájame na menšie kocky a nadávkované v samostatných sáčkoch mrazíme(bez blanšírovania). Následne z nich varíme polievku. Chuťou sa nijak neodlišuje od tej z čerstých. Hokaido si po rozmrazení celkom zachováva štruktúru, tak predpokladám že by sa takto rozmrazené dalo použiť aj na pečenie, ale to odskúšané nemáme keďže pečené hokaido u nás doma nikomu nechutná. V minulosti sme bežne robili kompót z iných druho tekvíc, tak nevidím žiaden dôvod prečo by to nešlo aj z hokaida.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Cesta z litého betonu8:34
Husqvarna 36. - zapalování17.4.2024
Ako očistiť zalakované časti?14.4.2024
Cesta z litého betonu13.4.2024
Motorova pila stihl 02813.4.2024
Kouří do místnosti12.4.2024
Další příspěvky > 
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika