Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Každý rok hokaida pokrájame na menšie kocky a nadávkované v samostatných sáčkoch mrazíme(bez blanšírovania). Následne z nich varíme polievku. Chuťou sa nijak neodlišuje od tej z čerstých. Hokaido si po rozmrazení celkom zachováva štruktúru, tak predpokladám že by sa takto rozmrazené dalo použiť aj na pečenie, ale to odskúšané nemáme keďže pečené hokaido u nás doma nikomu nechutná. V minulosti sme bežne robili kompót z iných druho tekvíc, tak nevidím žiaden dôvod prečo by to nešlo aj z hokaida.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika