Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To je velmi komplikované zadání, asi někde budete muset slevit. Stálezelené keře obecně rostou pomaleji než listnaté, bývají dražší a také bývají náročnější na péči. Ty opadavé holt víc prominou.

Rychle rostoucí dřeviny rostou rychle celý život, těžko se samy zastaví na 2 m.

Thuje jsou žíznivé, vysají vodu ze země v okruhu 3 m, nevím, zda by to sousedům nevadilo. Pustoryl intenzivně voní, ne každý ho snese. Totéž šeřík. Radši se u sousedů zeptejte na případné alergie, ať můžete něco rovnou vyloučit.

Tis je opravdu jedovatý a navíc roste pomalu. Ten ptačí zob zní dobře, ale kvete, může ho žrát jakýsi lišaj a plody jsou pro člověka slabě jedovaté. Hlohyně taky kvete a je pichlavá.

Co klasika: habry, buky, javor babyka? Holt by se musely udržovat v mezích nějakým řezem. Muchovník, aronie, hlošina okoličnatá, caranga? Nějaká divoká meruzalka? Dřín/svída? Můžete se inspirovat na webovkách nelenprozelen a prirodnikere.

Pokud je tam pletivový plot, popnutí se nabízí. Na květy přísavníku létají včely, břečťan je pomalý, ale neskutečně odolný. Drobnokvětý plamének typu alpina nebo viticella by šel, snese neřez i odhodlané umravnění nůžkami.

Míša

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika