Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nevyčerpalo se téma, nýbrž argumenty.

Kdyby ubiquitní bakterie přežívaly vysoké teploty, nepasterizovalo by se mléko při těch asi 62°C

Jenže mléko není kompost. Kdybyste zelenou hmotu - fazolky, hrášek, kapustu - zavařoval na 62 stupňů, tak se vám kompletně zkazí. A čím? Bakteriemi, samozřejmě.

Před pár hodinami jste psal:
Teprve po vyhasnutí té první enzymatické reakce se pouští do práce mikroorganismy a jejich enzymy. Kromě těchto základních věcí bohužel nemůžu ničím dalším posloužit.
Bohužel, ani tu základní věc jste netrefil.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika