Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Pokud se tráva rozehřeje na teplotu, kdy se v ní uvaří vejce, tak to opravdu nedějají mikroorganismy (mléko se pasterizuje na asi 62°C, už nižší teploty většině mikroorganizmů brání v růstu). Teprve po vyhasnutí té první enzymatické reakce se poustí do práce mikroorganismy a jejich enzymy. Kromě těchto základních věcí bohužel nemůžu ničím dalším posloužit. Taky se rád poučím. Podle mě ale úplně takto jednoduchá cesta k cíli nevede. Celulázy povedou ke vzniku glukózy a tu něco nakonec vydýchá do vzduchu. Určitě tam probíhají i další procesy a rozklad celulózy na glukózu a její oxidace tohle všechno jen energeticky živí. Pokud se tímto tématem zabýváme, tak by vlastně správná otázka měla znít: jaké množství rozkladu celulózy na glukózu stačí k tomu, aby vznikl kompost v daném čase? A případně jestli se to dá nějak ovlivnit...
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika