Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Co Vám, madam, vadí na tom, co si kdo na svém dělá se svojí biomasou? Za sebe, pokud mě něco dráždí, tak tam nelezu a nečtu to. Doporučuji tento recept na domácí bokashi: Biomasu z Brassica oleracea var capitata jemně rozmělníme např pomocí struhadla a napěchujeme do vzduchotěsné nádoby. Ideálně doplníme trochou biomasy Piper nigrum a chybějící minerály NaCl. Můžeme naočkovat kulturou mléčného kvašení, nebo proneseme magickou formuli "Dej bůh štěstí" a necháme proběhnout bokashi fermentaci. Výsledné bokashi servirujeme rodině s biouhlem připraveným po dobu 90 min za kontrolované teploty 180°C, aby těkavé a netěkavé složky zůstaly v ideální rovnováze. Jako surovinu pro biouhel použijeme Sus scrofa domesticus.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika