Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kompost z kompostoviska odoberam neskoro na jesen. Ked sa koncom leta a zaciatkom jesene uvolni plocha na zahonoch, listie, zbytky rastlin davam na tuto provizornu kopu na uvolneny zahon, nie do hlavneho kompostu. Kompost ma cas este ako tak dobehnut, kym ho pred zimov dam von. Vyberiem kompost na druhu kopu. Ak je v komposte nieco co je viditelne nezotlete, kusok konarikov, kus zeleniny, vyberiem. Po roku je toho dost. Pripadne kompost preosejem. (ak je cas). wink Kompost dam k stromkom pripadne odlozim na kopu aby bol k dispozicii na jar. Prvu kopu rastlinnych zvyskov ktore sa nazbierali na jesen a hruby material z preosiateho kompostu dam do kompostoviska.

Mam malu uzitkovu a velku okrasnu zahradu a s dost bujne rastucimi rastlinami. Na viac kompostov nemam dost miesta a zbytkov sa nechcem vzdat vyvozom niekam na skladku. Niekedy ak je odpadu vela, nnappr listie, a je sezona rylovania, neraz to rovno zaryjem. Mam aj vyvyseny zahon, aj ten nieco obcas zobere. Chystam aj dalsie.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika