Gardena 4000/2 automatic comfort - zkusenosti



covex - (5) - 48.216 (?) 
26.5.2012 19:57, zobrazeno: 9963x

Koupil jsem loni v lete po uvedeni na trh cerpadlo Gardena 4000/2 automatic comfort na zalevani vodou ze sudu. Do zimy pekne fugnovalo, na jare jsem ho strcil do zasuvky, chvili slo a pak vyhodilo proudovy chranic, od te doby vzdy chranic po pripojeni do zasuvky vykoplo - takze reklamace.

Poslal jsem cerpadlo do servisu odkud mi ho vratily ze JISTIC nevyhazuje, ze vse je v poradku. Poslal jsem ho do druheho servisu, kde uz pochopili co je chranic - vyrobni vada, dostal jsem nove cerpadlo.

S novy jsem vycerpal 300l vody a vyhrezlo mu tesneni. Zespod jsou 4 srouby, ktere drzi prisroubovany spodek cerpadla - 4cm samorezy do plastoveho tela. Jeden z nich je vytrzeny. Ostatni drzi na cca 1cm zavitu, coz absolutne nechapu, proc jsou tak dlouhe, kdyz uzitecny zavit je 1cm, resp. je to strasne malo v plastu.

Co si o tom mam myslet? Ma prosim nekdo toto cerpadlo a jake s nim mate zkusenosti?

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host - 105.2 (?), 16.7.2013 21:33

Pokracovani pribehu: opet konstatovana vyrobni vada, dostal jsem treti (nove) cerpadlo. Vydrzelo do dnes - precerpalo nejakych 1000-2000l vody, nasledne se odmitlo zastavit, musel jsem vytahnout ze zasuvky, kontrola filtru OK, vratil jsem ho do vody a uz ani neskytne. To je proste zmetek od navrhu ne od vyroby.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
jikok - (48) - 169.89 (?), 17.7.2013 17:47

jen na okraj: dnes jsem prošel Hornbach, Obi a Baumax. Potřeboval jsem sehnat nové postřikovače co vylejzají ze země jako náhradu starých. Nikde nic, sortiment Gardeny mizivý, jako by Gardena měla problémy, od jednoho montážníka zahradních závlah jsem nádavkem dostal informaci- výhledově nahradit nefunkční postřikovače podobnými jiné značky, problémy mají i velkoodběratelé..Blbé, co? já si totiž na tuhle značku zvyknul...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika