Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, 

pročetla jsem příspěvky ohledně kapkové závlahy, ale nejsem moc moudrá. Jsme poměrně technický antitalent, takže se předem omlouvám.

Chceme udělat na zahradě - cca 120 m čtverečních - kapkovou závlahu pod zem. Představa je taková, že hadice budou pod záhony s keři a trvalkami, lučním kvítím, hroznovým vínem. V trávníku bude klasický postřik - závlaha. 

Je možné mít závlahu čerpanou přímo ze studny - vysoká hladina vody i v létě? Studna je od zahrady cca 15 metrů. Nebo je nutné udělat nádrž na zahradě kam čerpat vodu ze studny a pak až do závlahy? 

Jde o to, že jsme často mimo domov a bydlíme v oblasti, kde loni v létě 3 týdny vůbec nepršelo :-(Takže hledáme cestu jak zavlažovat co nejúsporněji. 

Koukala jsem na sety a jsou veliké rozdíly v cenách. Je opravdu ideální Gardena? Nebo je jiná značka stejné nebo podobné kvality, ale levnšjší? 

Děkuji za rady

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika