Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím,

chci se zeptat na jednu, možná banální věc. Jsem si vědom toho, že na můj dotaz nejspíše existuje triviální odpověď, nicméně nedokázal jsem ji nikde najít.
Jde mi o to, že v nádobě vysoké cca 90 cm mám ponořené čerpadlo, které je připojené přes spínací hodiny a v určitou dobu spíná závlahu. Situace je znázorněná na obrázku. Problém je v tom, že i přes to, že čerpadlo po závlaze vypne, voda z nádrže, vlivem efektu "spojených nádob"  odtéká přes čerpadlo a hadici dále z nádoby, do doby, než klesne na určitou hladinu. Toto je pochopitelně nežádoucí jev.
Nechci měnit čerpadlo, jde mi o to najít nějaké levné a elegantní řešení, které by mi pomohlo situaci vyřešit. Napadlo mě někam za čerpadlo připojit nějaký "ochranný prvek", který by se otevíral pouze při překonání určitého tlaku čerpadla, nějaká membránka proti prožince, nebo něco takového, pokud pro můj účel existuje.

Děkuji za rady.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika