Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nebojte, napouštěcí plovákový ventil komerčně používaný pro WC nádržky dané zatížení vydrží bez problémů. Vztalková síla se mění pouze po dobu, dokud je část plováku vynořená a po úplném zanoření je pak už konstantní (na hloubce nezávislý. Navíc má většina ventilů hydraulický posilovač, kdy tlak vody z přívodu pomáhá ventilu udržet uzavírací sílu (tedy znáte to, že se ventil pomalu uzavírá a v bodě, kdy začne působit HP se skokově uzavře celý zbytek průtoku naráz, pak malinko spláchnete, ale ventil se neotevře).

Je však dobré, pokud je takovýto ventil trvale pod hladinou vody, která není pitná, mít na přívodu opatření proti zpětnému průtoku a podtlaku = zpětnou klapku hned na odbočce, provozní uzávěr pro odstavení bivalentního doplňování vody (např na zimu) a podtlakovou pojistku (zajistí přednostní zavzdušení potrubí nezávadným vzduchem místo nasátí neprověřitelné kapaliny).

Pokud máte ještě nádrž s šedými vodami z domácnosti, lze doplňování nádrže závlahy realizovat řízeným čerpáním. (tzv trivalentní systém = dešťovka+šedá+pitná).

SfK

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika