Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravim,

na take plochy pozite postrekovace s obdlznikovou vysecou. Hunter ma npr MP Strip LCS 1,5x4,6m  -rohovy.MPStrip SS 1,5x9m -side strip. Mozete ich dat do trojuholnikoveho sponu alebo stvorcoveho.

Maju mensiu spotrebu vody, takze ich date na sekciu viac, ale chcu trochu vyssi tlak na tryske v porovnani s rozprasovacimi.Su drahsie.

Mozete pouzit aj rozprasovacie trysky s obdlznikovou vysecou LCS, RCS,SS.... Maju v podstate zhodne dostreky ale vyssiu spotrebu vody - menej na sekciu.

Zalezi aky mate zdroj vody, co vam bude vyhodnejsie.

 

EDIT:  Este je moznost pouzit polkruhove postrekovace s polomerom do 2m a dat ich iba z jednej strany pasu s tym ze na druhej strane bude vacsi prestrek. Da sa to pouzit ale zalezi na konkretnych podmienkach (zatienenie, Zivy plot...). Rovnomernost zavlahy bude ale nizsia.

Ale nevidim v tom zmysel ked to pekne zavlazite obdlznikovymi tryskami. Rotatory su este trochu odolnejsie voci zanasaniu vetrom koli vacsim kvapkam vody v porovnani s rozprasovacimi. A ked je pas trochu zakriveny, daju sa MP malinko pootvorit takze podorys postreku tryskou bude malinko vacsi ako pravouhly obdlznik.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika