Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vypinaci tlak je tlak pri nulovom prietoku... nemozete miesat s tlakom prevadzkovym, to je ako miesat hrusky s jablkami

Zapinaci a vypinaci tlak na tlakovom spinaci je tlak pri ktorom sa cerpadlo zapne a vypne. Spinac kt. je vacsinou umiesteny pri nadobe nedokaze rozlisovat ci je to tlak pri odbere vody alebo v klude. Proste ak dosiahne nastavenu hodnotu zapne alebo vypne.

Vypinaci tlak 5,5 bar znaci, ze v istej casti sustavy bude neustaly tlak 5,5 bar

nebrali ste v podtaz to, ze na vystupe z nadoby je redukcny ventil, kt. zaistuje to aby sa tlak v rozvodoch nemenil (zapinaci/vypinaci tlak) takze vsetky vase uvahy su sice spravne ale nie v mojom pripade. Ja som musel vychadzat z toho, ze som mal cerpadlo s vytlakom 91m, 2.2kW motor, 100L nadobu bez vaku a poziadavku na relativne ustaleny tlak 4bar pri odbere. Preto bolo u mna jedine rozumne riesenie pouzit nastavenie spinaca 4-6.5bar a nastavenie redukcaku na 4.5bar v odbere. Vysledkom je ustaleny tlak 4bar v odbere na konci sustavy (s 0.5bar poklesom tesne pre zopnutim) ale bohuzial aj cyklovanie cerpadla v minutovych intervaloch pretoze je silne. Az jedneho dna dosluzi cerpadlo alebo motor. Potom budem riesit novu ponorku s takym vykonom aby spolahlivo dosiahla tych 4bar v odbere ale nie zas tolko aby dossahovala vypinacieho tlaku pocas odberu. Bohuzial je to 30r stary sigma komplet kt. nie a nie zdochnut, takze si mozno este zopar rokov pockam.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika