Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

:-D No jedno řešení bez čerpadla by bylo, ale je asi ještě komplikovanější než s čerpadlem - vyžaduje zdroj stlačeného plynu (tedy kompresor nebo plynová lahev) a plynotěsně uzavíratelný sud (mohly by splnit průmyslové s gumovým těsněním ve víku a ocelovou sponou).

Není nic známo o tom, co má být na konci hadice. Pokud nic, tak není potřeba skoro žádný tlak. Stačí sud na nějakém tarase nebo balkóně v patře. Na všechno ostatní jako různé sprchy a postřikovače, i včetně palce na konci hadice, je potřeba větší či menší tlak. Čím jemnější kapky to má dělat a čím dále to má stříkat, tím větší tlak je potřeba.

Byl nám zatajen dost podstatný detail - proč né čerpadlo. Napadá mě nedostupnost el. sítě - to jde řešit buďto akumulátorem (dost obtížné pro přijatelný výkon a výdrž na sud) a nebo motorovým čerpadlem (vyšší investice, péče o motor). Další důvod by mohl být vyhnout se investici do čerpadla - jakéhokoliv i obyč do sítě. Pak bych měl jedno velmi laciné řešení - konev a rychlé nohy. Výhoda - nabyté dovednosti zužitkujete, až Vám chytne chalupa.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika