Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud to myslíte jako kontrolu před/při koupi, tak určitě by neměl být vybledlý od sluníčka, určitě by neměl mít zoxidovaný povrch (takový ten drolivý, prášivý, dělají to truhlíky nebo plastový nábytek, když je hodně sezón na sluníčku). A samozřejmě důkladně prohlédnout dno i plášť na praskliny - zkusit trochu máčknout, čerstvá prasklina nemusí být vůbec vidět a nemusí o ní vědět ani majitel. Také pokud není vyčištěný, zajímat se o to od čeho je, jestli to půjde vyčistit nebo to je nezávadné a může to tam zůstat a pod. Abyste nevypěstovala jablíčka pro Sněhurku. Taky by se hodilo, kdyby měl originální víko. Chcete k němu přidělat pípu, předpokládám přímo udělat díru u dna, takže nahoře může být uzavřený a chráněný proti bordelu.

Při používání/skladování pak chránit před UV zářením (takže něčím zakrýt), před nadměrným žárem (ten plast sice snese i přes 100C, ale rychleji stárne), měl by stát na rovné a souvislé ploše, ne na dvou tenkých trámcích a samozřejmě nesmí v něm zmrznout voda (byly určité pokusy hodit dovnitř PET láhve a podobně, ale já bych to neriskoval). Pokud toto dodržíte, může Vás sud i přežít.

PS: Podle toho co píšete, asi máte sudů více. Zkuste se podívat na IBC kontejner. Jsou to ty bílé krychlové nádrže a i když je to 1 m3, tak ta nádrž není nijak zvlášť těžká a vydá za 5 klasických 200 L sudů. I pro IBC platí napsané výše.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika