Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

- výtlačné potrubí je částečně pod zemí cca 15m(zemní trubka PE20)  a nad zemí také cca 15m (zahradní hadice 1/2")

- zavlažovače mám impulsní kruhové (pro každý min 0,7Bar)

- vydatnost studny neznám, ale neřekl bych že je to důležitý parametr - zkrátka když dojde voda, přestane se zalévat (od toho je přece na čerpadle hladinový spínač - plovák)

- já rozhodně nepíšu, že je pro mě 3000,- moc. Pouze mi šlo o srovnání čerpadla Güde GDT 901 a AL-KO TDS 1001/3, které mají papírově porovnatelné parametry ale Güde (u kterého není uveden maximální tlak, ale měl by zvládnou 3Bar podle německého diskuzního fóra) s cenou 1900,- je za polovinu toho co AL-KO a já potřebuju vědět, zda mi dvojnásobná cena přinese nějaký užitek, nebo jsou to víceméně vyhozené peníze(a naopak). Jinak ani jedna z těchto značek ve mně nevzbuzuje dojem o nějaké extra kvalitě - pouze to Güde vypadá jako dobrý poměr cena/výkon.

Po porovnávání různých produktů jsem přišel na tyto tři konečné z kterých potřebuji poradit vybrat:

- Güde GDT 901
nejlepší poměr cena výkon, nečekám sice že takové čerpadlo bude věčné, ale zase bych nerad, aby bylo méně jak "jednosezóní"

-AL-KO DIVE 6300/4
má nejlepší výkon ze všech mnou vybraných, ovšem firma AL-KO na mě nepůsobí co by kvalitní značka navíc cena mi přijde zvláště pak s přihlédnutím ke značce vysoká

- Alfapumpy HC32 - 0,75
toto čerpadlo je můj favorit co se týče kvality, ovšem nevím, zda dokáže vytvořit potřebný tlak pro moje použití, jelikož jen jednostupňové

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika