Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, v rodinném domku přecházíme z veřejného vodu komplet na zásobování vody z vlastní studny. Voda bude k pití, praní i na zavlažování zahrady. Jsme čtyři, tak jednou jednou za 14 zaléváme zahradu (cca 320m2). Máme spočítáno, že naše přibližná spotřeba vody je necelých 20 kubíků za měsíc.

Chci se zeptat jakou domácí vodárnu pořídit pro takový provoz. Hloubka hladiny je 6m a k baráku je to necelých 7m. Počítal jsem to podle návodu uvedeného na internetu: "Jak vybrat domácí vodárnu" a jestli tomu správně rozumím tak tady ještě stačí klasická vodárna. Ale je to na těsno. Být studna hlubší, už by to chtělo ponorné čerpadlo atd.

Stačí nám něco takového? Domácí vodárna Blue line 4PCSM100S s tlakovou nádrží CIMM 24L, nebo třeba Domácí vodárna Calpeda s nerezovým čerpadlem MXHM 205 a tlakovou nádobou CIMM 24l, mezi kterými se rozhoduji? Nebo lepší investovat do ponorného čerpadla? Poraďte díky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika