Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tlakova nadoba je pri zavlazovani velmi dobra vec, ale musi byt zapojena ako bocna vetva hned za cerpadlom. Funguje asi tak: ventily system otvoria, tlak klesne, cast vody ide do systemu z nadoby, pokles tlaku spusti cez spinac cerpadlo a cerpadlo cerpa vodu do systemu. Rastie tlak v celom systeme rovnako, vratane nadoby. Na zaklade prietoku vznikne rovnovaha medzi tlakom a prietokom. U vas tlak 2 bary a prietok neznamy. Tlakova nadoba zamedzi prudky narast tlaku v systeme, preto je velmi dobre, ze tam je. Po skonceni sa ventili zavru. Tlak rastie, nadoba sa natlaci... pri urcitom tlaku spinac cerpadlo vypne. Inak:

Reklamovat projekt. Ak chcete aj niecim pri reklamacii argumentovat, skuste si zistit, pri akych tlakoch pracuju zavlazovace. Ak su 2 bary vyhovujuce, ok, spocitajte ich prietok pri tomto tlaku. Prietok moze byt natolko velky, ze aj ked tlak 2 bary su z cerpadla, na vetvach zavlazovacov je to pri velkom prietoku podstatne menej. Daju sa spocitat aj tlakove straty, ale tie cez 3/4 coll by nemali byt az take dramaticke. Zistit a porovnat s prietokom cerpadla pri tlaku 2 bary z krivky. Max udaje su pre nulovy tlak a nulovy prietok. Inak cerpadlo co uvadzate vytlak 80m, klobuk dole, vypada to byt na velmi vykonne cerpadlo.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika