Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ponechme nejprve tazatele ověřit stav hladiny vody ve studni, pak zkusit zavodnit čerpadlo dle výše popsaného postupu.Pokud by čerpadlo bylo skutečně na výměnu, nemá smysl se bavit o čerpadlech z obchodního domu. Psal přeci, že se jedná o "starý Darling a dlouho používané čerpadlo". Pokud nechce kompletní výměnu systému včetně trubek, nebude si přeci komplikovat život úpravami např.přírub apod.Prostě vezme nové čerpadlo stejného výrobce a provede pouhou výměnu kus za kus.

Jirko, pokud dospějete k výměně čerpadla, v posledních letech se kvalitou a životností těm opravdu starým ani neblížila-neustálé protékání přes ucpávky...,natož moderní plastová.

Sigma vyrábí bezucpávková čerpadla, která jsou jinak stejná jako ta starší, až si zjistíte skutečně potřebný počet stupňů pro Vaše použití, rozhodně se dívejte tímto směrem.Nejprve ale proveďte první kroky v zjišťení závady a dejte vědět.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika