Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vystrašená americkými weby, kde u rajčat doporučují autokláv jako u masa, jsem sterilovala na 100°, pak jsem přešla na 80°. Jen loupu a čtvrtím. Při vyšší teplotě se dole odděluje voda, ocet nesteriluje, ale brání množení botulobacilům. Ale chuťově jsou lepší bez octa. U hustých kaší se obsah špatně prohřívá, takže je potřeba delší čas pasterizace. Vyboulená víčka byla netěsná, měli jste to hned přesterilovat, nebo už to bylo rozkvašené - to pak bublá a utíká hned v hrnci. Spíš než nějaká nečistota v hrnci to způsobí pomalý postup, kdy v teple se rozkvasí celý objem velmi rychle.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika