Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Otočením se prožene vzduch ve sklenici přes horkou směs a zahubí se baktérie. Víčka Omnia na tohle nejsou vůbec vhodná. To je na zavařování a i tak špatně chytají. Na marmelády jsou nejlepší šroubovací: od tatarky, okurek a podobně. Ani nemusíte nic kupovat. Víčka se dají koupit náhradní v každé velikosti. Já používám již použité od tatarky sklenice i víčka. Nikdy se mi nic nezkazilo. Konzervuji Oetker 2:1, je v tom nějaký konzervant kromě pektinu.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika