Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Možná, že pan doktor Vysloužil má pravdu, musím přiznat, že jsem jeho příspěvky detailně nestudoval. Teorie o skrytém varu, měření teploty nalévaného džemu a nějaké předehřívání skleniček mne nezajímá. Já to dělám čtyřicet let jednoduše. Jakmile zjistím, že marmeláda ev. džem už želírují, tak hrnec oddělám z ohně a ihned skleničky naplním. Zavíčkuji a otočím. Po nějaké době je vrátím do původní podoby, aby nebylo víčko zapatlané od marmelády. Dnes používám většinou víčka se závitem, dříve to byly normální víčka Omnia, tehdy víčka se závitem nebyly. S nějakým kažením marmelád žádné problémy nemám, vždyť marmeládu nalévám horkou, teplota je podstatně vyšší než pasterační.

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika