Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Samozřejmě, to pak není marmeláda, nýbrž cukrláda. V posledních letech nepoužívám žádný jiný Gelfix než 3:1. Je-li ovoce málo sladké nebo moc kyselé, přidám pár kapek stevie.
   Jediné, kde poměr 1:1 dodržuji je džem z černého rybízu zastudena (250g protlaku, 250g rozmačkaných kuliček, 500g cukru zamíchat a nalít do skleniček. Žádný Gelfix, ztuhne to samo).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika