Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Ale calamadu som robil aj minuly rok a dobre sa vydarila, lebo som zeleninu nesolil a nepustila, tak stavu. Potom aj do flias sa zmestilo dost horuceho nalevu, a tak to vyslo dobre. Ono by to bolo dobre posolit ale hned sa mal pridat aj ocot a cukor, ale neviem ako by to dopadlo keby sa plnila tato studena zmes, cize ten prvy sposob s horucim nalevom je asi najspolahlivejsi. Este ma napada, ze minuly rok som pridaval aj pripravok DEKO, mozno ten obsahuje latky zabranujuce kvaseniu
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika