Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:Zdravim, neviete kde som spravil chybu, v juli som zavaral calamadu a dnes som otvoril 2dcl flasticku a normalne zacala šumieť a aj vytekat ako šampanské, cela je nakysnuta.
Zeleninu(kapusta, paprika, uhorky, mrkva, feferony) som nakrajal do velkeho lavora a nechal osolene postat hodinu. Mozno bola chyba to, ze sa uz do flasticiek nezmestilo vela nalevu, lebo zelenina pustila dost stavy. Viem, Spravil som chybu, ze zelenina stala v soli hodinu, mal som ju rovno davat do flasiek alebo do lavora pridat so solou uz aj ocot, cukor a sol a tak nakladat uz bez nalevu.
Kazdopadne nemyslel, som ze by to mohlo skysnut ked som pohare vysterilizoval, mozno chybalo viac octu, kedze som pisal, ze vela nalevu sa nevoslo
Teraz neviem ci sa to este da jest ako kysla kapusta alebo to vyhodit?