Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Předně - spory botulinových Clostridií se musejí do konzervy dostat z půdy. Tedy u masa znečištěného, nebo špinavýma rukama, ale častější je to u zeleniny, ta v zemi roste. Za další, botulotoxin je termolabilní, takže když guláš po otevření konzervy zahřejete k varu, nic se vám nestane, i kdyby byl s botulinem. Sklenice s toxinem mívají obvykle vyboulené víčko (není v nich podtlak). Otravu botulinem samozřejmě není dobré podceňovat, ale v praxi je to taková paní Colombová. Všichni o ní mluví, ale nikdo ji neviděl.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika