Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

poradíte mi někdo? Zavařili jsme vepřový guláš do sklenic. Horký jsme ho dali do sklenic a poté 90 minut sterilovali. Sklinky jsou cca 3 týdny ve sklepě a nic to nedělá. Ovšem..

Jeden známý mi tvrdí, že botulotoxin není klasické kažení masa a že po otevření sklenice nemusí být vůbec cítit. Že to nepoznám. Tím se prý řídit nedá. Prý může guláš krásně vonět a přitom mě může potkat otrava botulotoxinem.

Tak.

Jak to tedy je?

Díky moc.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika