Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud pěkně zželíroval a není polotekutý, tak bych to nedělal. Při obsahu cukru nad 45% je konzervací právě ten vysoký obsah cukru. Pokud máte obavu, je lepší vše skladovat v chladu pod 12°C.

Jestliže je ale obsah tekutý, nedosáhlo zahřátí pektogelu v přítomnosti cukru a kyselin dostatečné teploty a sterilaci je možné provést na kontrolním vzorku jedné skleničky - jestliže ztuhne po schladnutí, opakujte se všemi, nestuhne-li radši častěji provádějte vizuální kontrolu...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika