Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Třebaže suroviny jsou podobné, využití povidel je o dost jiné než u džemů a marmelád (hlavně stabilita u tepelné úpravy) . Máte pravdu, že chuť čerstvé švestky nenahradí žádná jiná úprava. Ale ruku na srdce, i oprůměrnou úrodu z nevelkého stromu nemáte šanci sníst, ať jste jakkoli švestkovým gurmánem.
Pro PP: Hrušky, které postupně dozrávají dpřihazuji rozkrájené do mrazáku. Až jich je potřebných pár kg,, zpracuji je naráz. Že ztratí konzistenci, v případě povidel (nebo kvasu) nevadí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika