Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pro PP:

1. Barva povidel je dána mírou karamelizace. Ze švestek lze vyrobit růžovohnědá (to je ještě málo, spíš upečená marmeláda), tmavě hnědá nebo černá. Při pečení v troubě bývají černá při kraji, kde jsou v kontaktu s horkým plechem, proto je dobré je občas promíchat a zhomogenizovat barvy.
  2. Myslím, že povidla se (na rozdíl od sušeného ovoce) nesíří. Ale tvrdit to nebudu.
3. Na Vašem místě bych vyrobil povidla buď z jablek nebo hrušek. V lepším případě z obojího.  ta chuťová pestrost za to stojí. Já se zhruba za týden chystám na katinková povidla.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika