Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak jsem to letos vyzkoušel ve 3 dávkách, vždy asi 5-6kg již odjádřincovaných letních jablek jsem rozvařil, trochu zahustil propasíroval přes hrubší cedník dal 0,1l octa a 60-80dkg cukru, asi tak o další 1/3 zahustit. Nalil do sklenic, menší se šroubovacími uzávěry na cca 5min obrátil, omniovky s víčky menší i 0,7 po předloňské zkušenosti s opařenou rukou neobracel, dál jsem nazavařoval. Tak uvidím jaká bude trvanlivost. Chuťově a hustotou zbytek co nevlezl do sklenic je po vychlazení velice dobrý, jen ta barva je nevýrazná... Používat chci jako marmeládu na chleba, plalačinky a koblihy, teď jsem někde četl také o vmíchání do pudinku. Jediné, co se nepovedlo, připálil jsem smaltovaný hrnec.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika