Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Receptura je stejná jako u švestek, možná trochu víc cukru. Ovoce dodá jen hmotu, chuť povidel je dána karamelem.
1/4l octa na dno, 5kg odjádřincovaných jablek, 0,5 kg cukru,. Vařit na mírném plameni přes noc. Nemíchat. Hotové rozmixovat tyčákem. Nejsou-li dost hustá, dopéct na plechu v troubě při 160 st. I když jsou povidla trvanlivá, přeste je steriluju.
   Už roky je z jablek nedělám (mám dost švestek). Ale chuťově byly dobré a švestkovým překvapivě podobné (na rozdíl od hruškových).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika