Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Můžete prosím dát někdo návod na "povidlí" z letních jablek, poměr ovoce, cukru, octa? Kdysi jsme dělali ještě s maminkou, barva nebyla zvláštní, ale chuť vynikající i k nmazání na chleba s máslem i na palačinky. Jablek letních mám letos průměrně a jsou hodně malé. Jak píši v jiném dotazu děla ljsem marmeládu z letních jablek, špendlíků a rybízu 3/3/1/kg popasíroval pecky od špendlíků, 1,5kg cukru a želírovací přípravk na2kg ovoce. Děkuji

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika