Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já si myslím, že zrovna odrůdy typu San Marzano mají málo kyselin a proto jsou náchylné při běžné sterilaci na 85 °C ke zkažení  (moje zkušenost z roku 2009). Teď, když zavařuji drť z těchto rajčat, tak je oloupu, rozkrojím na polovinu a zaliji je protlakem z rajčat s vyšším obsahem kyselin (v mém případě Start F1). Nemám s tím žádné prblémy.

                   Mr Big

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika